Velkommen til Universal Studios Orlando

Universal Studios

Da Universal Studios åpnet i 1990 hadde Disney MGM Studios allerede hatt åpent i over et år, men til gjengjeld var Universal Studios nesten dobbelt så stort. Her satset man ikke så mye på de nostalgiske 30-40 årene, men mere Hollywood fra sekstitallet og frem til i dag.

The all american way

Hvor Disney har forlatt ideen om et "aktivt" filmstudio, har Universal beholdt sitt studio-område og det produseres fortsatt film/tv her. Men det er jo først og fremst attraksjonene som "Shrek", "The Revenge of the Mummie", "Transformers - The Ride 3D", "Simpsons the ride", "Men in black" og "Despicable Me" og ikke minst "Harry Potter" (se nederst) som trekker folk. Måten Universal blander "å-være-midt-i-filmen" med spenning og moro, har vist seg å være populær.

Her er det mye action

Her er også noe for de yngre. Eget lekeområde "Kidzone" med sklier, liten berg-og dalbane og eget område med masse vann til å kjøle ned overopphetede unger. Her kan man også dra på sykkeltur til "E.T".

3D-film med the Simpsons

I Universal Studios kan man selvfølgelig også hilse på, ta bilde med og få autograf av, div film-karakterer f.eks. Shrek, Fiona og Spiderman.

Har du lyst på en komplett oversikt over alle attraksjoner og restauranter i Universal Studios, kjøp OrlandoExpertens norske Guide for Universal Studios.

Ta en titt på filmen og se hva som finns i Universal Studios:

 

Universal Studios' offisielle hjemmeside


The Wizarding World of Harry Potter


Diagon Alley

Velkommen inn i London-delen av Harry Potter's verden. Smak på Butterbeer-iskrem, spis lunsj på "Leaky Cauldron", shop i Weasleys’ Wizard Wheezes, Quality Quidditch Supplies, Madam Malkin’s Robes for All Occasions og ikke minst Ollivander’s Wand Shop. Og så de 2 attraksjonene da: Gringots Bank med "berg og dalbane"-tur ned i kjelleren og Hogwarts Express med turer mellom Diagon Alley (Universal Studios) og Hogsmeade (Islands of Adventure).

Velkommen til London

Diagon Alley

Diagon Alley


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com