Sild er sunt, året rundt!

SeaWorld fornøyelsespark

SeaWorld er en forunderlig blanding av vann-dyrepark og fornøyelsespark. Kombinasjonen har virket bra, og det er en trivelig opplevelse å dra i SeaWorld.

Spekkhogger-show i Shamu Stadium

Hovedattraksjon i parken er delfinene og spekkhoggerne, og man har helt klart forstått å utnytte dette til både publikums og parkens fordel. Spekkhoggershowet ”One Ocean” er utrolig bra, og å få gi mat til delfinene (og klappe dem) er for mange (spesielt de yngre) et høydepunkt.

Det finns i tillegg mulighet for å se manatees (Floridas sjøkuer), haier, sjøløver, pingviner, belugahvaler, isbjørner og aligatorer, for å nevne noen.

Det store drop i 'Journey to Atlantis'

På fornøyelsessiden finns bl.a. to av Orlandos beste berg- og dalbaner ”Kraken” og ”Manta”, og tømmerrenna ”Journey to Atlantis” (her blir man våt!!).

Berg og dalbanen - Manta

SeaWorld har også et utsiktstårn med fantastisk utsikt over sentrale Orlando.

Vannski SeaWorld-style

Har du lyst på en komplett oversikt over alle attraksjoner og restauranter i SeaWorld, kjøp OrlandoExpertens norske Guide for SeaWorld

Ta en titt på filmen og se hva som finns i SeaWorld:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SeaWorld's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com