World of Disney (tv) og Orlando Primium Outlets (th)

Shopping

Om golf er den største sporten i Florida, kommer shopping på en god andreplass! Stedet kryr av shopping malls, som alle bugner av gode tilbud og godt utvalg.

I USA har alle større byer minst ett shoppingsenter bare med såkalt ”Factory outlets” eller fabrikksutsalg som det heter på norsk, og Orlando er ikke noe unntak, med fire. Her finns alle de største og mest kjente merkevarebutikker, men med de fleste av varene til nedsatt ”fabrikks” pris. Her kan det gjøres kupp om man leter litt, spesielt når det gjelder sko og klær!

Vanlige (om enn større enn de fleste i Norge, og alle med gratis og garantert bedre parkeringsmulighet) shopping-sentre er det sjeldent langt til, uansett hvor man bor i området. Og selv om dollaren ikke er så billig lengre, kan de fleste bank- og kredittkort fort gå seg varme her, da utvalget er betraktelig større enn hjemme. Ikke få tilreisende har i tidens løp kjøpt seg ny og større koffert på et shoppingsenter i Orlando for hjemreisen!

Altid gode parkeringsmuligheter!

Souvenirbutikker finns overalt, ikke bare i fornøyelsesparkene. For eksempel finns det i området to Disney-butikker, hvor varer fra kles- og souvenirbutikkene i Walt Disney World blir solgt billig (ofte halv pris!), når de ikke lenger er siste nytt. Nyttig for en familie med to-tre unger som alle vil ha t-skjorte med Mikke eller Donald på.

Butikk i Animal Kingdom

I selve fornøyelsesparkene finns det oseaner av kles- og souvenirbutikker, og selv om det kanskje ikke er billig, er det aller meste av god kvalitet. Og det er altid lagt et stort arbeid i interiøret (sjekk butikken over fra Disney's Animal Kingdom)


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com