Inngangspartiet er berømt

Gatorland

Gatorland åpnet i 1949 og er med dette Floridas eldste temapark. Parken hadde altså allerede eksistert i 14 år, da Walt Disney i 1963 fløy over området litt lenger nord, hvor fremtidige Walt Disney World skulle ligge.

Gatorland ble åpnet av en herre ved navn Owen Godwin, og det er hans etterkommere som fortsatt driver parken.

Parkens vartegn, den berømte inngangen laget som en åpen alligatormunn, ble ødelagt i forbindelse med en mindre brann i hovedbygningen i november 2006. Den ble gjennoppbygget, og sto igjen klar for å motta gjestene mai 2008.

Lunsjen er servert!

I dag er Gatorland en stor dyrepark med eksotiske fugler, alligatorer, krokodiller, slanger og annet kryp. Her er forskjellige shows, ”Gator Wrestlin” (dyrepasser ’bryter’ med alligator), ”Gator Jumparoo” (alligatorer hopper høyt ut av vannet for å få tak i lunsjen) og ”Up Close Encounters” (nærkontakt med fugler, slanger og andre kryp).

Gatorland har et lite vann-lekeland, hvor ungene kan kjøle ned i Florida-varmen, gammel jernbane rundt en del av parken, og mulighet for de modigste for å få tatt bilde sammen noen av krypene.

Store høvding, sløve litt i skyggen!

Gatorland er et lærerikt og interessant sted, fra en tid før all moro bestod av berg- og dalbaner. Selv uten all den moderne fornøyelsesparkens tekniske vidundere, er det nok ’naturlige’ gys for hele familien i denne parken.

Nærkontakt av en ubehagelig grad!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gatorland's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com