Velkommen til Busch Gardens, Tampa

Busch Gardens

Busch Gardens tilhører "SeaWorld-familien", men ligger i Tampa, en liten times kjøretur vest for Orlando. Navnet stammer fra den gangen parken tilhørte USA's (og verdens) største bryggeri, Anheuser-Busch. Opprindelig var det ikke noen fornøjelsespark, kun et bryggeri og et tilhørende hospitality-center med gratis smaksprøver. Med årene har bryggeriet (og de gratis smaksprøvene) forsvunnet, og i dag er parken en seriøs konkurent til de syv store i Orlando. Busch Gardens har bl.a USA's første (og stadig eneste) "Dive-coaster", SheiKra, med ikke mindre enn to lodrette drop!Det er i tillegg 6 andre berg- og dalbaner og skulle man ha lyst til å kjøle seg litt ned i varmen, finns det 2 tømmerrenner og 1 tømmerflåte-tur.

Noe for alle aldre!

Parken har i tillegg til dette også masser av dyr. Det er mulighet for nærkontakt med flere av disse, noe som altid er populært hos barna. Her er safariturer på en "Afrikansk" savanne, den obligatoriske veterantog-tur rundt hele parken, besøk hos chimpanser og gorillaer og mye mye mer!

Skikkelig nærkontakt med dyrene i Busch Gardens!

Busch Gardens har noe for hele familien og mer enn nok av underholdning for minst en dag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Busch Garden's offisielle hjemmeside

 


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com