Main Street pyntet til Halloween-fest og det er 5 min. til det starter!

"Mickey's not so scary halloween party"

På utvalgte dager hver høst avholder Magic Kingdom et eget Halloween-party. Som navnet antyder, skal dette ikke være alt for skummelt, og det er det da heller ikke.

Candy-Goofy avslutter paraden

På disse dager stenger parken for vanlige gjester kl 19:00, og bare de med egne billetter for dette arrangementet får adgang. Hele parken er pyntet til Halloween, det er spesiell lyssetting på bygningene, ja selv de som jobber i parken (inkl. Mikke og Minnie!) har egne kostymer for kvelden.

Gjestene oppfordres til å kle seg ut (men det er ingen tvang), og man ser tusenvis av stolte og forventningsfulle små (og noen store!) pirater og prinsesser traske av gårde med hver sin godtepose, klar til ”Trick or Treat”. For godtepose får alle (både store og små) utlevert ved inngangen. Rundt omkring i parken er det nemlig godte-stasjoner, hvor alle får en neve med div. sukkertøy.

Spøkelsesdans i paraden

Kvelden har en egen parade som starter med en hodeløs rytter på et svært digert beist av en hest (!), etterfulgt av Mikke og vennene hans, og mange av Disney-filmenes "slemme" rollefigurer. En del av disse kan man møte og få tatt bilde sammen med, etter paraden foran slottet. Og selvfølgelig er det eget fyrværkeri, helt annerledes enn det som lages på vanlige kvelder.

En utrolig aften for alle. Ungene har hatt det kjempemorsomt, og de voksne går derfra mektig imponert over Disney’s talent og øye for detaljer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magic Kingdom's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com