Ta fergen fra parkeringen til Magic Kingdom

Magic Kingdom

Magic Kingdom var, sammen med de 2 hotellene Contemporary Resort og Polynesian Resort, hele Walt Disney World, da de slo opp portene for publikum 1. oktober 1971!

Parken har altså hatt over 45 år på å utvikle seg og det syns. Her er det forlystelser, shows, parader og spisesteder nok til å få minst to-tre dager til å gå, uten mye dødtid. Vegetasjonen har fått god tid til å utvikle seg, og gjør det til en trivelig opplevelse å gå rundt i parken. I alle fall når det er lite folk!

Viste du at det finns en restaurant i slottet i Magic Kingdom?

Og lite folk, når er det det? Her gjelder det om å velge riktig tidspunkt, når man hører at det på årsbasis går rundt 20 millioner besøkende gjennom telleapperatene!

Magic Kingdom er inndelt i følgende 'land':

  • Main Street, USA
  • Adventureland
  • Frontierland
  • Liberty Square
  • Fantasyland
  • Tomorrowland

Populære attraksjoner hvor det fort blir lange køer er: ”Space Mountain”, ”Splash Mountain”, ”Big Thunder Mountain Railroad”, ”Haunted Mansion”, ”Pirates of the Caribbean”, ”Jungle Cruise”, "Under the Sea - Journey of The Little Mermaid" og "Seven Dwarfs Mine Train" (Magic Kingdoms nyeste attraksjon som åpnet våren 2015)

I Magic Kingdom kan man hilse på, få autograf av og bli fotografert sammen med flere av de mest kjente Disney-figurer, bl.a. Mikke Mus, Donald, Langbein, Pluto, Ole Brum og vennene hans, i tillegg til div. prinsesser og skurker. Dette er enormt populært og det kan fort bli timelange køer! I visse restauranter kan man også få hilse på Disney-karakterene. Her er fordelen at man slipper å stå i kø, figurene kommer rundt til alle bordene.

Det er minst to forskjellige parader pr. dag. En på dagen og en på kvelden. Begge er uhyre populære og vil man ha en bra plass et sted langs ruten, bør man stille seg opp minst ½ time i forveien.

Hver kveld er det et gedigent fyrverkeri, normalt kl 21:00, og tusenvis av folk stimler sammen på de plassene hvor man ser showet best.

Fyrverkerishowet i Magic Kingdom er enormt!

Har du lyst på en komplett oversikt over alle attraksjoner og restauranter i Magic Kingdom, kjøp OrlandoExpertens norske Guide for Magic Kingdom.

Ta en titt på filmen og se hva som finns i Magic Kingdom:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magic Kingdom's offisielle hjemmeside


Viste du at....

...Magic Kingdom faktisk ligger i annen etasje? I 'første' etasje, altså under selve parken, finns et tunnelsystem med bl.a. kantiner, garderober og datasentraler. Det offisielle Disney-navn: "Utilidors".

Da man ikke kunne grave ned i bakken pga høyt grunnvanns-nivå, måtte man bygge Utilidors i bakkenivå og deretter Magic Kingdom oppå!


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com