Tømmerrenna Dudley Do-Right's Ripsaw Falls

Islands of Adventure

I 1999 åpnet Universal sin andre temapark i Orlando, Islands of Adventure. Hver ”Island” eller øy, inneholder temaer fra filmens verden, både animert og vanlig film. Her er et område for superhelter, et for tegnefilmer og nå har "The Wizarding World of Harry Potter" åpnet (sjekk nederst), et helt 'land' for alle Harry Potter-fans!

Hulken er kjemperask og lang!

Følgende ”Øyer” finns: ”Marvel Super Hero Island”, “Toon Lagoon”, “Jurassic Park”, “The Wizarding World of Harry Potter”, “The Lost Continent” og ”Seuss Landing”

Poppey & Bluto's Bilge-Rat Barges = plaskvåt!

I ”Islands of Adventure” finns det noe for en hver aldersgruppe. ”Seuss Landing” som er bygget opp rundt barnebokforfatteren Dr. Seuss’s forunderlige fatasiverden, er for den yngste aldersgruppen (og ellers alle med god fantasi og barnslig sinn!). ”Toon Lagoon” er for de fleste, fellesnevneren her er at man må like å bli våt. Og ikke bare litt småvåt, nei her er den mest praktiske påkledningen badetøy (hvilket man faktisk ser en del gjester har byttet til i denne delen av parken!), man blir nemlig søkkvåt, garantert! , ”Jurassic Park” er for alle aldre med interesse for T-Rex og andre dinosaurer, og ”Marvel Super Hero Island” for adrenalin-junkies i alle aldre.

Avslutningen på 'Jurasic Park River Adventure'

De mest populære attraksjoner er: "Harry Potter and the Forbidden Journey", "Dragon Challenge", ”Spider-Man” og ”The Incredible Hulk”. På travle dager er det ikke uvanlig med 1-2 timers ventetid på disse!

En av Orlandos beste attraksjoner'

Har du lyst på en komplett oversikt over alle attraksjoner og restauranter i Islands of Adventure, kjøp OrlandoExpertens norske Guide for Islands of Adventure.

Ta en titt på filmen og se hva som finns i Islands of Adventure:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Islands of Adventure's offisielle hjemmeside


The Wizarding World of Harry Potter


Hogsmeade

Velkommen inn i Harry Potter's verden. Smak på Butterbeer eller Pumpkinjuice, spis lunsj på "The Three Broomsticks", kjøp godterier i Honeydukes og tryllestaver i Olivanders. Og så de tre attraksjonene da: "Flight of the Hippograph", "Dragon Challenge" og ikke minst "Harry Potter and the Forbidden Journey".

På første bildet under ser du sistnevnte attraksjon med inngang under slottet. Bli med på flyvetur sammen med Harry, Ronny og Hermine, og opplev en masse spennende og småskummelt fra filmene.


Og du kan ta "Hogwarts Express" fra Mogsmeade til Diagon Alley (i naboparken Universal Studios)


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com