Shopping er gøy i Disney Springs

Disney Springs (tidligere Downtown Disney)

Kombinert spise, shoppe og underholdningsområde plassert i utkanten av Walt Disney World, fritt tilgjengelig for alle og med gratis parkering. Her er det noe for en hver smak.

Lokale avdelinger av kjente spisekjeder som House of Blues, Planet Hollywood, Rainforest Cafe, T-Rex Cafe og Earl of Sandwich i tillegg til andre og mer lokale restauranter. Stort eller smått, varmt eller kaldt, du kan få det her! Og ikke glem godteri og is! Det kan de her!

Butikken World of Disney

Her finns DisneyQuest, et innendørs elektronisk ”lekeland” for ungdom og voksne, med masse interaktive simulatorspill. Konstruer for eksempel din egen berg- og dalbane på en datamaskin og prøvekjør den etterpå i simulator (om du tør!)

Butikker og restauranter på rad og rekke

En annen attraksjon her er en stor heliumsballong med plass til 20-30 betalende passasjerer, som får en tur opp i ca 130 meters høyde. Turen varer 6-7 min. Går ikke når det er kraftig vind!

Se det hele sånn litt fra oven

Når det gjelder shopping har de fleste, men absolutt ikke alle (for eksempel finns det en kjempestor LEGO butikk her), det til felles at produktene de selger, naturlig nok er linket opp mot Disney.

Prøv en ekte amfibie-bil fra 60-tallet

Sjeldne trykk og malerier laget av Disney-kunstnere, sportsutstyr og klær med div. Disney-logos og figurer, kjøkkenutstyr med Disney-motiver (hva med en Mikke Mus pepperkakeform?) eller hva med julepynt? Joda, egen butikk for Disney-julepynt! Mange utrolig flotte ting til å pynte opp med til jul, alle med Disney-motiv. Og så verdens største Disneybutikk, ”World of Disney”, med leker, souvenirer, klær, DVD’er, CD’er etc. etc.!

Fantastiske Cirque de Soleil viser hver kveld La Nouba

Verdensberømte Cirque de Soleil har en egen bygning her med forestillingen ”La Nouba”, som går for fulle hus hver ettermiddag og kveld.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disney Spring's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com