Svøm med en delfin

Discovery Cove

Med max 1300 gjester om dagen, "All-inclusive" og muligheten for å svømme med delfiner og andre havdyr, har Discovery Cove blitt den mest eksklusive og spesielle "badepark", ikke bare i Florida, men i hele USA.

Stor og fin lunsj-buffét

Prisen for en dag her er kanskje litt stiv, men med i denne er det frokost og stor lunsj-buffet med gratis drikke hele dagen (også øl og vin!), pluss gratis adgang til SeaWorld fornøyelsespark + Aquatica badepark én gang hver (i løpet av 14 dager).

Kyss en delfin

Men det er jo primært for å få oppleve å svømme med en eller flere delfiner man er villig til å betale litt mer enn ellers!. Det utdeles en svartgul overdel som fungerer både som flyte- og våtdrakt. Man inndeles i grupper på 7-9 personer, og denne gruppen er i vannet med delfinene i 30 min.

Gratis mat til fuglene

Men Discovery Cove har mer å by på. Kjempestort avarie (fugleområde) med mulighet for nærkontakt med over 250 eksotiske tropefugler, vadebasseng med fredelige skater, "koralrev" med masser av fisk (inklusive store, men helt ufarlige, skater) og en lazy river.

Lazy river

Med maks 1300 gjester om dagen, er det god plass i hele parken, og nok solstoler og skygge til alle.

Nok av plass

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Discovery Cove's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com