Velkommen til Universal CityWalk

Universal CityWalk

Universal CityWalk åpnet i 1999 (samtidig som Islands of Adventure) som en del av prosjektet for å transformere seg til en ”Resort”. Som for Downtown Disney gjelder det om å tilby gjestene, og spesielt de som bor på et av ”Resortens” egne hoteller, muligheten for underholdning som restauranter og nattklubber utenfor selve fornøyelses-parkene, samtidig som man holder de på eiendommen. (Tenk om de skulle oppsøke konkurenten!)

CityWalk har noen, men ikke så mange butikker som Downtown Disney, men nok av tema-restauranter og nattklubber. Her finnes verdens største Hard Rock Café, Bubba Gump Shrimp Co (navnet er kjent fra filmen ”Forrest Gump”), NBA City og andre. Her finns også et større kinokompleks, Universal Cineplex 20 og for de som ikke har vært på kino i USA, er det litt av en opplevelse.

Hard Rock Cafe Orlando

Universal CityWalk fikk, på lik linje med Dowtown Disney's "Cirque de Solei", for få år siden sitt eget show, ”Blue Man Group”. Dette showet finns fra før i byer som Las Vegas og New York, og er utrolig populært. Ord som: Nyskapende, humoristisk og annerledes, kan bare så vidt beskrive det. De fleste som har sett dette show sier følgende, når de skal forklare det for andre: ”Det går ikke å beskrive, men du bare MÅ se det!”

Best show in town

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Universal CityWalk's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com