Mange bra vannsklier i Aquatica

Aquatica

SeaWorld Orlando har klart å skape en trivelig badepark med Aquatica. Selv om det god plass og mange forskjellige fornøyelser, er det aldri langt å gå, og det virker ganske intimt. Og selv om den ikke er så "tematisert" som Disneys badeparker, henger den allikevel sammen som en enhet hvor hele familien kan kose seg.

Ekte sandstrand med 2 bølgebasseng i bakgrunnen!

Her er det nok av sklier, og de aller fleste er laget sånn at flere kan kjøre samtidig (i både to-og tre personers baderinger) og dermed dele moroa. Prøv f.eks. Ihu's Breakaway Falls, Orlando's høyeste og bratteste magasug. Her er 2 bølgebassenger og 2 "lazy-river", hvor strømmen er spesielt kraftig i den ene. I denne er det ikke lov å bruke baderinger, kun flytevester.

Orlando's høyeste magasug

Det finns et basseng hvor det faktisk ikke er lov å bade, da det bor en spesiell type delfiner her. Det er derimot lov å kjøre sklia her, og røret går rett gjennom deres basseng. Og er man rask og litt heldig, får man se en delfin rett ved siden av seg!

Aquatica's raske lazy-river

Her finns selvfølgelig også et eget badeland for de minste, med egne sklier og lign.

Mulighet for å leie håndklær og avlåst skap. Baderinger til 1, 2 eller 3 personer finns overalt til fri avbenyttelse. Mat (og drikke) av den amerikanske hurtigmattypen finns å få kjøpt flere steder.

Absolut en badepark som kan anbefales!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquatica's offisielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com