På vei til parkeringshusene hos Universal Orlando Resort

Universal Orlando Resort

Etter at Disney og SeaWorld var vel etablert i Orlando, fant Universal Studios ut at det kanskje var verd å satse på å åpne en søsterpark til den i Hollywood, Los Angeles. De åpnet portene til Universal Studios 7. juni 1990 med ”bak-scenen”-opplevelser og attraksjoner som ga gjestene en følelse av å være midt inne i kjente filmer, som f.eks ”Jaws” (Haisommer).

På vei fra parkeringen til parkene via rullende fortau!

De har siden utvidet med park nr. to, ”Islands of Adventure”, spise og underholdningsområdet ”Universal CityWalk”, i tillegg til tre hoteller. I 1998 kjøpte konsernet badeparken ”Wet’n Wild” rett ved siden av, og innlemmet den i Universal Resort Orlando-familien, for å kunne gi gjestene den totale resort-opplevelsen.

Vi nærmer oss Universal Studios og Islands of Adventure

Med Universal Orlando Resort’s ankomst til Orlando, har tilbudet til tilreisende feriegjester økt betraktelig. Konkuransen om gjestenes gunst (og penger!) mellom de tre ”store”: Disney, Universal og SeaWorld, gjør at det hele tiden lages nye attraksjoner, f.eks "The Wizarding World of Harry Potter". Og det er jo bra for oss!

Og hva skal man så velge: Universal Studios eller Islands of Adventure?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Universal Orlando Resort's egen hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com