Privat bolig med eget svømmebasseng (tv) - Hilton Grand Vacation Club at SeaWorld (th)

Hjeeelp, hvor skal vi bo?

I Orlando er tilbudet overveldende når det gjelder feriebolig. Fra de enkleste moteller til luksushoteller med store badeland og egne golfbaner. Det finns private leiligheter og frittstående eneboliger til utleie, og eier man timeshare-leilighet, finns det muligheter for å bytte seg til lekre enheter overalt i Orlando.

Mulighetene er utallige og det kan være vanskelig å velge. Her er det mange hensyn å ta, bl.a budsjett, beliggenhet og reisefølgets størrelse.

I USA (og spesielt i Orlando hvor man primært satser på besøk av familier) er hotellrom ganske store, og som regel er det plass til to voksne pluss to til tre barn (to dobbeltsenger + evt krybbeseng og/eller sovesofa). Bortimot alle moteller/hoteller i Orlando har som minimum ett svømmebasseng.

Det polynesiske luksushotellet ved siden av Magic Kingdom

Private hus er fra tre rom og oppover, med eget kjøkken og opp til flere bad. Som regel har disse et eget lite basseng på verandaen, samtidig som de ofte er knyttet opp mot et større fellesområde med et eller flere bassenger, div. sportsfaciliteter og restaurant/bar.

Time-share enheter er i størrelsen et til tre rom med et eller to bad, eget kjøkken, veranda eller balkong, og bygget rundt et fellesområde med div. fritidsfaciliteter som swimmingpool, boblebad, restaurant, forskjellige sportsaktiviteter og lign.

Både Walt Disney World og Universal Orlando Resort har sine egne hoteller (og Disney i tillegg time-share enheter). Prisene på disse er i snitt høyere enn for tilsvarende standard ”utenfor” områdene, men til gjengjeld tilbys det ekstratjenester, kjempefine fellesområder og veldig god service.

OrlandoExperten kjenner området godt og kan hjelpe med å finne det perfekte stedet for deg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vurderer dere å investere i hus eller leilighet i Orlando, ta kontakt med OrlandoExperten. Jeg har kontakt med hjelpsom og meget flink dansk eiendomsmegler bosatt i området. Få en avtale med ham, mens dere er på ferie, og han tar dere med rundt til hus og leiligheter som måtte passe for dere. Med den lave dollarkurs og det fantastiske utvalg, kan det være en god investering å kjøpe hus eller leilighet i Orlando.


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com