Ikke altid like lett å finne vei!

Min oppgave er at dere skal ha en bra ferie


Det skal være moro å dra til Orlando

Det høres ut som en selvfølge, men er det ikke. Uten planlegging er sjansene store for at det blir slitsomt å besøke Orlando. Hver gang jeg besøker en av parkene, ser jeg eksempler på familier som har det alt annet enn moro.

Med personlig oppfølging gjennom hele planleggingsfasen sørger jeg for at, når dere drar, har dere en vel tillrettelagt plan for hva som skal gjøres og når. Dermed slipper dere f.eks å lure på om parken dere vil besøke er overfyllt, og hvilke attraksjoner som dere bør velge i parken. Det har jeg tenkt på.

Alt dere skal gjøre er å kose dere!

Mitt mål er at, når dere sitter på flyet på vei hjem, skal tenke: "Vi har lyst til å dra en gang til for å oppleve enda mer!"

 

Mulighetene i Orlando


Mye mer enn bare Mikke og Donald


Midtre del av Florida har til sammen 9 store fornøyelsesparker:


5 superlekre badeparker:

Av andre tilbud i området finns det noe for en hver smak:

Overnattingsmulighetene er et kapittel for seg. Her kan man velge og vrake i alt fra billlige moteller til luksøriøse hoteller alt. I tillegg finns det private hus/leiligheter og lekre timeshare-enheter for utleie.

 

La en lokalkjent ekspert hjelpe deg


Her er mulighetene for en bedre ferie:

  • Generell ferieplanlegging - Alt i forbindelse med ferietidspunkt, bosted, hvilke parker som passer for dere, parkbilletter, etc.
  • Parkguider - på norsk. Med detaljerte beskrivelser av alle attraksjoner, shows og spisesteder.
  • Dagsplan for hver enkelt park - En personlig tilpasset plan som gir deg og dine alle de morsomste attraksjoner med minst mulig ventetid!
  • Mini-pakke - En kombinasjon av 3 generelle dagsplaner med tilhørende parkguider. For dere med dårlig tid eller som gjerne vil stå litt friere i forhold til besøksdager i parkene.

 

Er dette hjelpen for oss?


Les hva kundene sier

 

Hvem er OrlandoExperten?Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com