Ikke altid like lett å finne vei!

Generell planlegging av ferien til Orlando


OrlandoExperten ordner alle detaljer for turen, så slipper du!


Når på året er det best å reise?

Med litt planlegging fra OrlandoExperten, er det mulig å komme i lavsessongen med lite folk i parkene. Da er det en ren fornøyelse å være der, og man får mye moro (og lite køer) for pengene. Jeg vet nøyaktig når på året det er best å reise til Orlando.

Ta kontakt med meg, gjerne 1 år før dere har lyst å reise. Da kan vi i samarbeid komme frem til det beste tidspunktet.

Turiststrømmen til Orlando og fornøyelsesparkene varierer enormt. Alt etter variasjoner i årstid og amerikanske ferie- og helligdager, kan man oppleve for eksempel Walt Disney World's Magic Kingdom fra å være ganske tom, til å være stengt på grunn av maks antall besøkende (ca 90.000 gjester!).

Det sier seg selv, at det blir litt av en nedtur å møte opp med bilen full av forventningsfulle voksne og unger, for deretter å bli avvist ved inngangen fordi parken er full!
Nesten like stor nedtur er det å komme til en nesten full park. Da kan det ta opp mot en 1/2 time å gå på do, for ikke å snakke om hvor lang tid det tar å få prøve en av de populære attraksjonene (3-4 timer i verste fall!). Det er å kaste bort tid og ikke minst penger, og kan lett unngås.

 

Hvilke dager i uken er det best å dra i en park?

Jeg vet til enhver tid hvilke dager i uken som er best for hver enkelt park. I samarbeid med deg, setter jeg opp en ukeplan ut fra hvilke og hvor mange parker du vil/bør besøke, på de dagene det er minst folk.

 

Hvor mange parker bør vi besøke?

Selv om parkene er fristende, bør man være realist når det gjelder hvor mange man orker.

Jeg vet hvor mange parker som er nok. Dermed slipper du f.eks også å kjøpe billetter til for mange parker. Og her er det store penger å spare!

Mange får ødelagt ferien i Orlando, fordi man prøver å legge inn for mye på for kort tid. Fornøyelsesparkene er enorme, varmen og fuktigheten høy store deler av året, og er man uforsiktig, møter man fort veggen. Og det med et smell! Det sliter ut alle og gleden ved ferie forsvinner fort.

 

Hvordan er vi sikker på å få de billigste parkbilletter?

Jeg vet om alle tilbudene som til enhver tid finnes på de forskjellige parkbilletter, og hjelper deg også med å kjøpe disse.

 

Hvor kan og bør vi bo?

Det er mange hensyn å ta, når man skal finne seg et sted å bo i ferien. Gruppens størrelse, feriebudsjett og bostedets plassering, for nevne noen.

Det er få steder i verden hvor det er like stor konsentrasjon av feriebosteder som i Orlando. Av hoteller er det over 300 å velge mellom (Disney alene har rundt 30 på sitt område!), utallige timeshare enheter og tusenvis av private boliger til leie. Å finne det ideelle bosted her, er ikke lett!

Jeg har prøvd de fleste boformer i området og vet mye om hva som er bra (og ikke!). Bl.a. er plassering viktigere enn man skulle tro. Enkelte områder kan møte møte bilkøer. Ikke særlig koselig på morgenen på vei til en park, eller på vei hjem fra én, med slitne og trøtte unger i baksetet. Jeg vet hvor disse områdene er og kan styre deg unna, når du skal velge bosted!

 

Finns det andre ting å gjøre i området enn å besøke førnøyelsesparker?

Kort sakt: Masse! For å nevne noe: Kennedy Space Center, shopping, golf, minigolf, go-cart, tur med varmluftsballonger og helikopter, innendørs 'sky-diving', kunstmuseer, basketball-, baseball- og american football-kamper (i sesong). Jeg vet om det meste og kan normalt ordne med billetter/reservasjoner/ veibeskrivelser.

 

Andre spørsmål rundt ferietur til Orlando?

Bare spør og jeg vil prøve å hjelpe deg!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris for generell ferieplanlegging: kr. 1185,- (inkl moms)

(Ved bestilling minimum 6 måneder før avreise får du 15% rabatt)


Lyst å få flere detaljer eller vil du bestille?

Legg inn informasjonen under, og jeg kontakter deg gratis og uforpliktende.


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com