Ikke altid like lett å finne vei!

Vanlige spørsmål om ferie i Orlando


Og svarene får du her:


Når bør vi begynne å planlegge reisen?

Jo før jo bedre. Flybilletter kan bestilles opp til 1 år i forveien (og de billigste seter forsvinner først!), og vil man reise i forbindelse med fellesferier forsvinner de beste boalternativer gjerne med enn ett år i forveien.

Husk at bestiller du planlegging hos OrlandoExperten 6 måneder eller mer før avreise, får du 15 % rabatt!

Når er det best å reise?

Her bør man ta hensyn til både klima og høytider. Det siste først: I påsken, jula og skolesommerferien er det veldig mange mennesker i parkene. Det hender at man på de mest populære attraksjoner har ventetider på over 4 timer! Man kan altså i verste fall komme til å vente på en attraksjon som tar 10-15 minutter, i en tredjedel av parkens åpningstid. Så har man mulighet, bør man reise på et annet tidspunkt.

Klimaet i Orlando er det i og for seg ikke mye å klage på. Varmt størstedelen av året, men i juni, juli og august kryper temperaturen i snitt opp mellom 32 og 33 grader (i skyggen!) og luftfuktigheten kommer over 90. Da krever det god planlegging å komme seg rundt i parkene, uten å slite seg helt ut!

Nå er det klart at de fleste helst vil reise i sommerferien, men har man mulighet til det, er det best å gjøre det enten i forbindelse med vinterferien eller høstferien.

Uansett når man besøker Orlando, men spesielt i høysessongene, er det en veldig stor fordel å ha med seg OrlandoExperten's dagsplaner for de aktuelle parkene.

 

Hvor mye vil turen koste?

En flytur koster fra Oslo til Orlando (med ett eller flere flybytte) fra kr. 6000,- og oppover, alt etter årstid og etterspørsel.

Et hotellrom med plass til 2 voksne og 2-3 barn kan man få fra ca. 800,- kr/natt og opp til mange tusen pr natt. Private hus kan leies for 1000,- kr/natt og oppover.

En leiebil koster fra kr 300,-/dag og oppover

Parkbilletter koster i snitt kr. 900,-/besøk. Skal man besøke flere parker under samme eier (eks Disney World's 4 parker) blir prisen billigere med 5 til 10 besøk. Billetter til barn under 10 år er litt billigere.

Dette er alle cirka-priser og kun ment som en pekepinn. Husk også at i høysessonger er alle priser (bortsett fra parkbillettene) vesentlig høyere.

 

Når er barna gamle nok?

I utgangspunktet kan alle barn ha det gøy i Orlando. Men det er først fra 8-9 års alderen at de virkelig begynner å sette pris på all moroa. Før den tid, er det faktisk badebassenget på bostedet de syns er morsomst (og husker best når de kommer hjem).

OrlandoExperten skreddersyr dagsplanene så de passer alle aldre. Fra 1 til 99 år!


Lyst å få flere detaljer?

Legg inn informasjonen under, og jeg kontakter deg gratis og uforpliktende.


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com