Ikke altid like lett å finne vei!

Detaljert dagsplan for hver enkelt park


Prøv alle de morsomste attraksjoner med minst mulig kø-tid


Ingen liker å stå i kø, og spesielt ikke når solen baker og det er over 30 grader. Det er jo ikke dét man har betalt for. I alle parkene er det visse attraksjoner som er mer populære enn andre. Jeg vet hvilke!

Med kø!

For å unngå å stå i kø halve dagen (noe som fort kan skje!), er det derfor viktig å vite i hvilken rekkefølge man bør prøve attraksjonene. I tillegg er det kanskje en del av disse som ikke er interessante for deg, og da er det jo helt unødvendig å stå dér og vente.

Uten kø!

Jeg kan, i nært samarbeid med deg, sette opp en detaljert dagsplan for de parkene du vil besøke, og tar hensyn til gruppens sammensetning, alder og interesser. Du er dermed sikker på å få prøvd det som er morsomst for deg, med minst mulig kø-tid, og gå forbi det som ikke passer.

I tillegg vet jeg om de aller fleste planlagte vedlikeholdsdager for de forskjellige attraksjoner, og kan på forhånd ta hensyn til dette i planen.

Denne type planlegging er altid bra, men er spesielt viktig på tider av året hvor det er ekstra mye folk i parkene, f.eks. i sommerferien!

Dagsplanen for hver park blir levert i handy plastlaminert A6-format, og blir tilsendt deg få dager før avreise (for å ha best mulig oppdatering). Du får også eventuelle oppdateringer (plutselige større endringer i vedlikehold av enkelte attraksjoner) på SMS (hvis din mobiltlf. virker i USA) eller på e-post, kvelden før du skal i parken.

Eksempel på dagsplaner

Med hver dagsplan får du også med det offisielle kart for parken (Kartene får man vanligvis kun tak i, når man er inne i selve parken).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris pr. detaljert dagsprogram: Kr. 495,- inkl moms og porto

(Ved bestilling minimum 6 måneder før avreise får du 15% rabatt)

Ved kjøp av 5 eller flere dagsplaner følger tilhørende parkguider med på kjøpet.


Lyst å få flere detaljer eller vil du bestille?

Legg inn informasjonen under, og jeg kontakter deg gratis og uforpliktende.


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com