Velkommen til Universal Studios Orlando

Universal Studios

Da Universal Studios åbnede i 1990 havde Disney MGM Studios allerede været åben i over et år, men til gengæld var Universal Studios næsten dobbelt så stort. Her satsede man ikke så meget på de nostalgiske mellemkrigsår, men mere Hollywood fra 60'erne og frem til i dag.

Mels Drive-in

Hvor Disney har forladt ideen om et "aktivt" filmstudio, har Universal beholdt sit studio-område og der produceres stadigvæk film/tv her. Men det er jo først og fremmest forlystelserne som "Shrek", "The Revenge of the Mummie", "Transformers - The Ride 3D", "Simpsons the ride", "Men in black", "Despicable Me" og ikke mindst "Harry Potter"-land (se nederst) som trækker folk. Måden Universal blander "få-lov-til-at-kigge-bag-scenen" med spænning og sjov, har vist sig at være populær.

Her er det mye action

Her er også noget for den yngre garde. Egen legeplads "Kidzone" med div. rutsjebaner og et område med masser af vand til at køle ned overophedede børn. Her kan man også tage på sykkeltur til "E.T".

3D-film med the Simpsons

I Universal Studios kan man selvfølgelig også hilse på, tage billede sammen med og få autograf af div. film-personligheder f.eks. Shrek, Fiona og Spiderman.

Tag en kig på filmen og se hvad der findes i Universal Studios:

Har du lyst til en komplet oversigt over alle forlystelser og restauranter i Universal Studios, køp OrlandoExpertens danske Guide for Universal Studios.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Universal Studios' officielle hjemmeside


The Wizarding World of Harry Potter


Diagon Alley

Velkommen ind i London-delen af Harry Potter's verden. Smag på Butterbeer-is, spis frokost i "Leaky Cauldron", shop i Weasleys' Wizard Wheezes, Quality Quidditch Supplies, Madam Malkin's Robes for All Occasions og ikke mindst Ollivander's Wand Shop. Og så er der jo 2 forlystelser: Gringots Bank med "rutsjebane"-tur ned i kælleren og Hogwarts Express med turer mellem Diagon Alley (Universal Studios) og Hogsmeade (Islands of Adventure).

Velkommen til London

Diagon Alley

Diagon Alley


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com