Velkommen til Busch Gardens, Tampa

Busch Gardens

Busch Gardens tilhører "SeaWorld-familien", men ligger i Tampa, en lille times kørsel vest for Orlando. Navnet stammer fra den gang parken tilhørte USA's (og verdens) største bryggeri, Anheuser-Busch. Oprindelig var der ikke nogen forlystelsespark, kun et bryggeri og et tilhørende hospitality-center med gratis smagsprøver. Med årene har bryggeriet (og de gratis smagsprøver) forsvundet, og i dag er parken en alvorlig konkurent til de syv store i Orlando. Busch Gardens har bl.a USA's første (og stadig eneste) "Dive-coaster", SheiKra, med ikke mindre end to lodrette drops!Der er i tillæg 5 andre rutsjebaner (en sjette er under bygning!) og har man lyst til at køle sig lidt ned i varmen, er der 2 tømmerrenner og 1 tømmerflåde-tur.

Noget for alle aldre!

Parken har i tillæg til dette også en masse dyr. Der er mulighed for nærkontakt med flere af disse, noget der altid er populært hos børnene. Her er safariturer på en "Afrikansk" savanne, den obligatoriske veterantog-tur rundt hele parken, besøg hos chimpanser og gorillaer og meget meget mer!

Kom rigtig tæt på dyrene!

Busch Gardens har noget for hele familien og mer end nok af underholdning for mindst en dag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Busch Garden's officielle hjemmeside

 


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com