Tag færgen fra parkeringen til Magic Kingdom

Magic Kingdom

Magic Kingdom var, sammen med de to hoteller Contemporary Resort og Polynesian Resort, hele Walt Disney World, da de åbnede for publikum 1. oktober 1971!

Parken har altså haft næste 40 år på at udvikle sig og det synes. Her er der forlystelser, shows, parader og spisesteder nok til å få mindst to-tre dage til å gå, uten megen dødtid. Vegetationen har haft god tid til at udvikle sig, og gør det til en hygglig oplevelse at gå rundt i parken. I hvert fald når der er få besøgende!

Vidste du at det findes en restaurant i slottet i Magic Kingdom?

Og få besøgende, hvornår er der så det? Her gælder det om å vælge rigtig tidspunkt, når man hører at der på årsbasis går 17 millioner besøgende gennem tælleapperaterne!

Magic Kingdom er inddelt i følgende 'land':

  • Main Street, USA
  • Adventureland
  • Frontierland
  • Liberty Square
  • Fantasyland
  • Mickey’s Toontown Fair
  • Tomorrowland

Populære attraktioner hvor der hurtigt bliver lange køer er: ”Space Mountain”, ”Splash Mountain”, ”Big Thunder Mountain Railroad”, ”Haunted Mansion”, ”Pirates of the Caribbean”, ”Jungle Cruise” og "Under the Sea - Journey of The Little Mermaid" (Magic Kingdoms nyeste attraktion som åbnede oktober 2013)

Hjuldamperen Liberty Belle med Big Thunder Mountain Railroad i baggrunden

I Magic Kingdom kan man hilse på, få autograf af og blive fotograferet sammen med flere af de mest kendte Disney-figurer, bl.a. Mickey Mouse, Anders And, Fedtmule, Pluto, Peter Plys og hans venner, i tillæg til div. prinsesser og skurke. Dette er enormt populært og der kan hurtigt blive timelange køer! I visse restauranter kan man også få lov at hilse på Disney-figurene. Her er fordelen at man slipper at stå i kø, figurene kommer rundt til alle bordene.

Der er mindst 2 forskellige parader pr. dag. En om dagen og en om aftenen. Begge er uhyre populære og vil man have en god plads et sted langs ruten, bør man stille sig op mindst ½ time i forvejen.

Hver aften er der et koloenormt fyrværkeri, normalt kl 21:00, og tusindvis af mennesker stimler sammen på de pladser hvor man ser showet bedst.

Fyrværkerishowet i Magic Kingdom er enormt!

Har du lyst til en komplet oversigt over alle forlystelser og restauranter i Magic Kingdom, køp OrlandoExpertens danske Guide for Magic Kingdom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magic Kingdom's officielle hjemmeside


Vidste du at....

...Magic Kingdom faktisk ligger i første sal? I 'stuen', altså under selve parken, findes et tunnelsystem med bl.a. kantiner, garderober og datacentraler. Det officielle Disney-navn: "Utilidors".

Da man ikke kunne grave ned i jorden pga højt grundvands-niveau, var man nødt til at bygge Utilidors i grundniveau og derefter Magic Kingdom ovenpå!


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com