Tømmerrenden Dudley Do-Right's Ripsaw Falls

Islands of Adventure

I 1999 åbnede Universal sin temapark nummer to i Orlando, Islands of Adventure. Hver ”Island” eller ø, indeholder temaer fra filmens verden, både animeret og almindelig film. Her er et område for superhelte, et for tegnefilme og nu har "The Wizarding World of Harry Potter" åbnet (tjek nederst), et helt 'land' for alle Harry Potter-fans!

Hulken er lynhurtig og lang

Følgende ”Øer” findes: ”Marvel Super Hero Island”, “Toon Lagoon”, “Jurassic Park”, “The Wizarding World of Harry Potter”, “The Lost Continent” og ”Seuss Landing”

Poppey & Bluto's Bilge-Rat Barges = plaskvåd!

I ”Islands of Adventure” findes der noget for en hver aldersgruppe. ”Seuss Landing” som er bygget op rundt barnebogsforfatteren Dr. Seuss’ forunderlige fatasiverden, er for den yngste aldersgruppe (og ellers alle med god fantasi og et barnlig sind!). ”Toon Lagoon” er for de fleste, fællesnævneren her er at man må kunne lide at blive våd. Og ikke kun lidt småvåd. Nej her er det mest praktisk med badetøj (hvilket man faktisk ser en del gæster har skiftet til i denne del af parken!), man bliver nemlig plaskvåd, garanteret! , ”Jurassic Park” er for alle med interesse for T-Rex og andre dinosaurer, og ”Marvel Super Hero Island” for adrenalin-junkies i alle aldre.

Afslutningen på 'Jurasic Park River Adventure

De mest populære forlystelser er: "Harry Potter and the Forbidden Journey", "Dragon Challenge", ”Spider-Man” og ”The Incredible Hulk”. På travle dage er det ikke usædvanlig med 1-2 timers ventetid ved disse!

Tag en kig på filmen og se hvad der findes i Islands of Adventure:

Har du lyst til en komplet oversigt over alle forlystelser og restauranter i Islands of Adventure, køp OrlandoExpertens danske Guide for Islands of Adventure.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Islands of Adventure's officielle hjemmeside


The Wizarding World of Harry Potter


Hogsmeade

Velkommen ind i Harry Potter's verden. Smag på Butterbeer eller Pumpkinjuice, spis frokost i "The Three Broomsticks", køb slik i Honeydukes og tryllestave i Olivanders. Og så er der de tre attraktioner: "Flight of the Hippograph", "Dragon Challenge" og ikke mindst "Harry Potter and the Forbidden Journey".

På det første billede under, ser du sidstnævnte attraktion med indgang under slottet. Kom med på en flyvetur sammen med Harry, Ronny og Hermine, og oplev en masse spænnende og småuhyggeligt fra filmene.


Og du kan tage "Hogwarts Express" fra Mogsmeade til Diagon Alley (i naboparken Universal Studios)


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com