Shopping er sjov i Downtown Disney

Downtown Disney (snart Disney Springs)

Kombineret spise, shoppe og underholdningsområde pladseret i udkanten af Walt Disney World, frit tilgængelig for alle og med gratis parkering. Her er der noget for en hver smag.

Lokale afdelinger av kendte spisekæder som House of Blues, Planet Hollywood, Rainforest Cafe, T-Rex Cafe og Earl of Sandwich i tillæg til andre og mere lokale restauranter. Stort eller småt, varmt eller koldt, du får det her! Og ikke glem slik og is! Dét kan de her!

Butikken World of Disney

Her findes DisneyQuest, et indendørs elektronisk ”legeland” for ungdom og voksne, med masser af interaktive simulatorspil. Konstruér for eksempel din egen rutsjebane i en datamaskine og prøvekør den bagefter i en simulator!

Butikker og restauranter på rad og række

En anden attraktion her, er en stor heliumsballon med plads til 20-30 betalende passagerer, som får en tur op i ca 130 meters højde. Turen varer 6-7 min. Er lukket når der er kraftig vind!

Se det hele sådan lidt fra oven

Når det gælder shopping har de fleste, men absolut ikke alle (for eksempel findes der her en kæmpestor LEGO butik), det til fælles, at produkterne de sælger, naturligt nok er linket op mod Disney.

Prøv en ægte amfibie-bil fra tresserne

Sjældne tryk og malerier lavet af Disney-kunstnere, sportsudstyr og klæder med div. Disney-logos og figurer, køkkenudstyr med Disney-motiver (hvad med en Mickey Mouse pebberkageform?) eller hvad med julepynt? Joda, egen butik for Disney-julepynt! Mange utrolig flotte ting til at pynte op med til jul, alle med Disney-motiv. Og så verdens største Disneybutik, ”World of Disney”, med legetøj, souvenirs, klæder, DVD’er, CD’er etc. etc.!

Fantastiske Cirque de Soleil viser hver kveld 'La Nouba'

Verdensberømte Cirque de Soleil har en egen bygning her, med forestillingen ”La Nouba”, som går for fulde huse hver eftermiddag og aften.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Downtown Disney's officielle hjemmesideDreamweaver templates by JustDreamweaver.com