Svøm med en delfin

Discovery Cove

Med max 1000 gæster om dagen, "All-inclusive" og med muligheden for at svømme med delfiner og andre havdyr, er Discovery Cove blevet den mest eksklusive og specielle "badepark", ikke bare i Florida, men i hele USA.

Stor og fin frokost-buffét

Prisen for en dag her er stiv, men med i denne er der morgenmad og stor frokost-buffét med gratis drikke hele dagen (også øl og vin!), plus gratis adgang til SeaWorld forlystelsespark én gang (i løbet af 14 dage).

Kys en delfin

Men det er jo primært for at få opleve at svømme med en eller flere delfiner, man er villig til at betale lidt mere end ellers!. Der uddeles en sortgul overdel som fungerer både som flyde- og våddragt. Man inddeles i grupper på 7-9 personer, og denne gruppe er i vandet med delfinerne i 30 min.

Gratis mad til fuglene

Men Discovery Cove har mere at byde på. Kæmpestort avarie (fugleområde) med mulighed for nærkontakt med over 250 eksotiske tropefugle, vadebasseng med fredelige rokker, "koralrev" med masser af fisk (inclusive store, men helt ufarlige, rokker!) og en lazy-river.

Lazy river

Med max 1000 gæster om dagen, er der god plads i hele parken, og nok solstole og skygge til alle.

Nok af plads

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Discovery Cove's officielle hjemmesideDreamweaver templates by JustDreamweaver.com