Hovedgaden Hollywood Boulewvard

Disney's Hollywood Studios

Da Universal Studios tidlig i 1980'erne offentliggjorde planer om at åbne en forlystelsespark som nærmeste nabo til Walt Disney World, fik ledelsen i Disney-koncernet travelt. Sådan konkurranse måtte man svare på, og på rekordtid åbnede den tredie park i Walt Disney World: ”Disney-MGM Studios” i 1989, næsten to år før Universal Studios! Navnet blev i 2008 ændret til nuværende ”Disney’s Hollywood Studios”.

Parken er som navnet antyder viet filmens, fjernsynets og Hollywoods verden. Og da specielt med et lidt nostalgisk syn på dette. Når man går ned ad hovedgaden i parken, ”Hollywood Boulevard”, bliver man på magisk vis transporteret tilbage til 30 – 40 årene og Hollywoods storhedstid.

Fantastiske Tower of Terror, en av Walt Disnye World's beste!

Parken indeholder attraktioner for en hver smag, alt fra ’det søde og rare’ til ’det uhyggelige’. Gammelt hotel med en forfærdelig dårlig elevator, indendørs rock’n’roll rutsjebane, spektakulært Indiana Jones show, 3-D film med ”Muppet-show”, og sidste nye: ”Toy Story Midway Mania” (vogne hvor passagerene deltager i skydekonkuranse mod 3-D figurer fra Toy Story-filmene.). I tillæg findes der show fra ”Skønheden og uhyret”, udstilling om Walt Disney, gadeunderholdning og meget mere. Regn med at bruge to dage hvis du vil nå det hele, og fortsat tage det i et normalt tempo!

Indiana Jones stuntshow er stadig lige så populær som da parken åbnede

De mest populære attraktioner er: ”Toy Story Midway Mania”, ”Tvilight Zone Tower of Terror” og ”Rock ’n’ Roller Coaster”. Ventetider på en time eller to er ikke usædvanlig her.

Toy Story Midway Mania - stærkt vanedannende!

I Disney’s Hollywood Studios kan man hilse på, få autograf af og blive fotograferet sammen med flere af de mest kendte Disney-figurer, bl.a. Mickey Mouse, Minnie, Anders And, Fedtmule, Pluto og div andre tegnefilmsfigurer, i tillæg til f.eks Darth Vader (Star Wars). Dette er meget populært og der kan hurtigt blive lange køer.

Fantasmic aftenshow med lys og laser, musik og fyrværkeri

Om aftenen går showet ”Fantasmic” i et udendørs amfiteater med plads til 10.000 tilskuere (og det fyldes hver gang!).

Har du lyst til en komplet oversigt over alle forlystelser og restauranter i Disney's Hollywood Studios, køp OrlandoExpertens danske Guide for Disney's Hollywood Studios.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disney's Hollywood Studios's officielle hjemmeside


Star Wars - & Toy Storyland


Disneykoncernet offentliggjorde i august 2015 planerne for to store udvidelser i Disney's Hollywood Studios: Star Wars-land og Toy Story-land. Nogen tidslinie for udviklingen af disse blev ikke lagt frem, men det er vel realistisk at tro, at en åbning ligger mindst 3 til 4 år frem i tiden. Det eneste som er sikkert nu, er at der i den nærmeste fremtid kommer til at blive mange afspærrede områder og måske lidt færre forlystelser, mens udvidelsen pågår.

Her er et par konsept-tegninger fra Disney:

© Disney

© Disney


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com