Utrolig frodigt i Animal Kingdom

Disney's Animal Kingdom

Da Disney-koncernet bestemte sig for at åbne sin fjerde park i Orlando, var cirkelen på mange måder sluttet, i forhold til da Walt Disney åbnede Disneyland iCalifornia i 1955. Disney, som var meget optaget af naturen, ville gerne have levende dyr i sin park, men uden at det så ud som en zoologisk have med indhegninger. Problemet var at dyr ikke bare lader sig udstille, de gemmer seg tit væk, og han ville være sikker på at alle gæster kunne se dyrene. Så han opfandt i stedet mekaniske udgaver af de dyr han ville have, forløberne for de senere berømte AA (AudioAnimatronics = ”snakkende robotfigurer”). Da Animal Kingdom åbnede i 1998 var teknologien og opfindsomheden kommet så langt, at man klartrede at ’udstille’ levende dyr, uden at de gemte sig væk og uden synlige (for gæsterne) indhegninger.

Her er naturen, både i nutid og i fortid, i højsædet. Der er lagt en enorm indsats i opbygningen af parken generelt (til dyrenes bedste), og vegetationen specielt. At alt her var flad ødemark før det første spadestik, er svært at forstå i dag. Dette er en landskabsarkitekts våde drøm!

Nogle af indbyggerne ønsker velkommen

Parken er inddelt i følgende områder: ”Oasis”, Discover Island”, ”Africa”, ”Rafiki’s Planet Watch”, ”Asia” og ”Dinoland U.S.A” (og i 2017 kommer "Avatar"-land!)

Som den yngste af Walt Disney World's temaparker, er det også den med færrest forlystelser. Denne park kommer man gennem på en dag, og selv om det også er den der lukker tidligst (så dyrene kan få fred!) får man, med lidt planlægning, tid til å nyde denne pæne park.

Mange lækre detalier i Animal Kingdom

De mest populære attraktioner er: ”Expedition Everest” og ”Kilimanjaro Safaris. Her blir der hurtigt lange køer!

Besøk Florida's høyeste 'fjell'!

I Animal Kingdom kan man hilse på, få autograf af og blive fotograferet sammen med flere af de mest kendte Disney-figurer, bl.a. Mickey Mouse, Minnie, Anders And, Fedtmule, Pluto, i tillæg til Baloo, Rafiki, Pocahontas o.a. Dette er meget populært og ventetiden kan hurtigt blive lang, før det bliver din tur.

Parken har to meget populære musical-shows "Finding Nemo" og "Festival of the Lion King".

Det populære show 'Festival of the Lion King'

Har du lyst til en komplet oversigt over alle forlystelser og restauranter i Disney's Animal Kingdom, køp OrlandoExpertens danske Guide for Animal Kingdom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disney's Animal Kingdom's officielle hjemmesideDreamweaver templates by JustDreamweaver.com