Velkommen til Universal CityWalk

Universal CityWalk

Universal CityWalk åbnede i 1999 (samtidig som Islands of Adventure) som en del af projektet for at transformere sig til en ”Resort”. Som for Downtown Disney gælder det om at tilbyde gæsterne, og specielt de som bor på et av ”Resortens” egne hoteller, muligheden for underholdning som restauranter og natklubber udenfor selve fornøjelses-parkerne, samtidig som man får dem til at blive på ejendommen. (Tænk om de skulle opsøge konkurenten!)

CityWalk har nogen, men ikke så mange butikker som Downtown Disney, men nok af tema-restauranter og natklubber. Her findes verdens største Hard Rock Café, Bubba Gump Shrimp Co (navnet er kendt fra filmen ”Forrest Gump”), NBA City og andre. Her findes også et større biografkompleks, Universal Cineplex 20 og for dem som ikke har været i biografen i USA, er det lidt af en oplevelse.

Hard Rock Cafe Orlando

Universal CityWalk fik, på lig linie med Dowtown Disney's "Cirque de Solei", for få år siden sit eget show, ”Blue Man Group”. Dette show findes fra før i byer som Las Vegas og New York, og er utrolig populært. Ord som: Nyskabende, humoristisk og anderledes, kan kun så vidt beskrive det. De fleste som har set dette show siger følgende, når de skal forklare det for andre: ”Det er ikke mulig at beskrive, men du er bare NØDT til at se det!”

Best show in town

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Universal CityWalk's officielle hjemmesideDreamweaver templates by JustDreamweaver.com