Thyphoon Lagoon (tv) og Blizzard Beach (th)

Typhoon Lagoon

Walt Disney World's mest populære badepark med verdens største bølgebasseng. Bølgerne som laves her er store nok til at surfe på. Hele området er bygget op som en tropisk ø efter en tyfon har passeret, så alt ser ud som det måske ikke helt fungerer. Men ikke lad dig bedrage, her er alt i skønneste orden!

Flere rutsjebaner, for en eller flere personer samtidig, ned et ”bjerg”, Mount Doom, med en strandet fiskebåd på toppen, en ”lazy river” og en morsom op-og-ned-vann-rutsjebane, med tre forskellige baner for op til tre personer samtidig. Et område for de mindste og en lille lagune hvor det er mulig å snorkle sammen med korallfisk.

Rutsjebanerne i Typhoon Lagoon

Mulighed for å leje håndklæder og aflåst skab. Baderinge til en, to eller tre personer findes overalt til gratis afbenyttelse. Masser af solstole og nogle solsenger (her er det ikke meningen man skal ligge og slappe!).

Parken har eksisteret siden 1989 og vegetationen giver masser af skygge, for dem som måtte behøve det under den stærke Florida-sol. Mad (og drikke) af den amerikanske fast-food type kan købes flere steder.


Blizzard Beach

Når Disney bygger en park, følger der også en historie med. I dette tilfælde passerede en kæmpe snestorm (!) over området og tilbage lå enorme mængder med sne. En ”smart” entreprenør byggede en ski-resort, men da Florida-solen kom tilbage, begyndte sneen at smelte og skigæsterne forsvandt.

Og her er vi altså i dag med skihop, skihejs og det hele. Bobbanen og slalombakkerne er omgjort til forskellige vannsrutsjebaner, og her er et magesug i det gamle skihop, Summit Plummit.

Egen stolhejs til toppen

Dette er et af de højeste (36 m!) magesug i verden, og med en maksfart på lidt over 100 km/t er dette absolut ikke for alle! Det findes også et bølgebasseng og en lazy-river.

Mulighed for at leje håndklæder og aflåst skab. Baderinge til en, to eller tre personer findes overalt til gratis afbenyttelse. Mad (og drikke) av den amerikanske fast-food type kan købes flere steder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Typhoon Lagoon's officielle hjemmeside


Blizzard Beach's officielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com