Mange morsomme vand-rutsjebaner i Aquatica

Aquatica

SeaWorld Orlando har klaret at lave en hyggelig badepark med Aquatica. Selv om der er god plads og mange forskellige forlystelser, er der aldrig langt at gå, og det virker ret intimt. Og selv om den ikke er så "tematiseret" som Disney's badeparker, hænger den alligevel godt sammen som en enhed, hvor hele familien kan hygge sig

Ægte sandstrand med 2 bølgebasseng i baggrunden

Her er det nok af rutsjebaner og tubes, og de aller fleste er lavet således at flere kan køre samtidig (i både to-og tre personers baderinge) og dermed dele legen. Her er 2 bølgebassenger og 2 "lazy-river", hvor strømmen er specielt kraftig i den ene. I denne er det ikke tilladt at bruge baderinge, kun flydeveste.

Orlando's høyeste magasug

Der findes et basseng hvor man faktisk ikke har lov til at bade, da der bor en speciel type delfiner her. Det ér derimod tilladt at køre rutsjebanen her, og det gennemsigtige rør går lige gennem deres basseng. Og er man hurtig og lidt heldig, kan man måske nå at se en delfin lige ved siden af sig!

Aquatica's hurtige lazy-river

Her findes selvfølgelig også et eget badeland for de mindste, med egne små rutsjebaner og lign.

Mulighed for at leje håndklæder og aflåst skab. Baderinge til 1, 2 eller 3 personer findes overalt til gratis afbenyttelse. Mad (og drikke) av den amerikanske fast-food type kan købes flere steder.

Absolut en badepark der kan anbefales!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquatica's officielle hjemmesideDreamweaver templates by JustDreamweaver.com