På vej til parkeringshusene hos Universal Orlando Resort

Universal Orlando Resort

Efter at Walt Disney World var vel etableret i Orlando, fandt Universal Studios ud at det måske var værd, at satse på at åbne en søsterpark, til den allerede godt etablerede i Hollywood, LA. De åbnede Universal Studios for gæster 7. juni 1990 med ”bag-scenen”-oplevelser" og forlystelser som gav gæsterne en følelse af at være midt inde i kendte filme, som f.eks ”Jaws”.

På vej fra parkeringen til parkerne via rullende fortov

De har siden udvidet med park nr. to, ”Islands of Adventure”, spise og underholdningsområdet ”Universal CityWalk”, i tillæg til tre hoteller. I 1998 købte koncernet badeparken ”Wet’n Wild” lige ved siden af, og indlemmede den i Universal Resort Orlando-familien for at kunne give gæsterne den totale resort-oplevelse.

Vi nærmer os Universal Studios og Islands of Adventure

Med Universal Orlando Resort’s ankomst til Orlando, er tilbudet for tilrejsende feriegæster øget betragtelig. Konkurrencen om gæsternes gunst (og penge!) mellem de tre 'store': Disney, Universal og SeaWorld, gør at der hele tiden laves nye forlystelser, f.eks "The Wizarding World of Harry Potter" Og det er jo godt for os!

Og hvad skal man så vælge: Universal Studios eller Islands of Adventure?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Universal Orlando Resort's officielle hjemmeside


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com