Privat bolig med eget svømmebasseng (tv) - Hilton Grand Vacation Club at SeaWorld (th)

Hjææælp, hvor skal vi bo?

I Orlando er tilbudet overvældende når det gælder feriebolig. Fra de enkleste moteller til luksushoteller med store badeland og egne golfbaner. Det findes private lejligheder og private villaer til udleje, og ejer man en timeshare-lejlighed, findes der mulighed for at bytte sig til lækre enheder overalt i Orlando.

Mulighederne er utallige og det kan være svært at vælge. Her er der mange hensyn at tage, bl.a budget, beliggenhed og hvor mange man rejser sammen med.

I USA (og specielt i Orlando hvor man primært baserer sig på besøg af familier) er hotelværelser ret store, og som regel er der plads til to voksne plus to til tre børn (to dobbeltsenge + evt børneseng og/eller sovesofa). Så godt som alle moteller/hoteller i Orlando har som minimum én svømmepøl.

Det polynesiske luksushotel ved siden af Magic Kingdom

Private hus er fra tre værelser og op, med eget køkken og op til flere badeværelser. Som regel har disse enheder et eget lille svømmebassin på terrassen, samtidig som de ofte også er tilknyttet et større fællesområde med et eller flere bassin, div. sportsfaciliteter og restaurant/bar.

Time-share enheder er i størrelsen fra et til tre værelser med et eller to badeværelser, eget køkken, terrasse eller balkon, og bygget rundt et fællesområde med div. fritidsfaciliteter som swimmingpool, jaccuzi, restaurant, forskellige sportsaktiviteter og lign.

Både Walt Disney World og Universal Orlando Resort har sine egne hoteller (og Disney i tillæg time-shareenheder). Priserne på disse er i gennemsnit højere end for tilsvarende standard ”udenfor” områderne, men til gengæld tilbydes der ekstratjenester, virkelig lækre fællesområder og meget høj service.

OrlandoExperten kender området godt og kan hjælpe med at finde det perfekte sted for dig og dine!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vurderer I at investere i hus eller lejlighed i Orlando, tag kontakt med OrlandoExperten. Jeg har kontakt med hjælpsom og meget dygtig dansk eiendomsmægler bosat i området. Få en aftale med ham, mens I er på ferie, og han tager jer med rundt til hus og lejligheder som måtte passe for jer. Med den lave dollarkurs og det fantastiske udvalg, kan det være en god investering at købe hus eller lejlighed i Orlando.


Dreamweaver templates by JustDreamweaver.com