Ikke altid lige nemt at finde vej!

Hvad siger kunderne:Familien Skallerød, Kongsberg:
FamLavik

Vi var på ferie i Orlando i vinterferien 2015. Har ikke tidligere vært i USA.

Som førstegangsreisende til Orlando var OrlandoExpertens tips og råd ikke bare nyttige, men i noen tilfeller nødvendige. Vi fikk råd om hvordan unngå unødvendige ekstrautgifter på leiebilen. (Leiebil er en nødvendighet skal man komme seg rundt i Orlando). Hotellet vi lå på, var sentralt i forhold til alle de store attraksjonene. Hotellrommet hadde dessuten mikrobølgeovn og kjøleskap. Dermed kjøpte vi brød og pålegg på super'n og sparte penger på frokost og kveldsmat. Hotellet hadde også svømmebasseng.

OrlandoExperten gir også veibeskrivelser til hotellet og de forskjellige attraksjonene. Jeg anbefaler likevel at man tar med seg en billig GPS fra Norge (med USA kart selvsagt). Veisystemene er omfattende og trafikken går i høyt tempo på 6 felts veier.  For en enkel nordmann er det er lett å miste oversikten…

OrlandoExperten sendte med dagsplaner for 3 parker og her fik vi mange nyttige tips om hvordan man kan få utnyttet tiden i parkene optimalt og hvordan man unngår å gjøre tabber. Hvordan finner man tilbake til bilen? Hva gjør man dersom man kommer bort fra hverandre?  

Vi besøkte Sea World, Universal Studios og Magic Kingdom. I tillegg besøkte vi på eget initiativ Kennedy Space Center. OrlandoExperten anbefaler at man ikke kjører på med for mange attraksjoner på for kort tid,  og at man tar minst en dags pause mellom hver store attraksjon. Det rådet er helt riktig – vi måtte faktisk kutte litt ned på Magic Kingdom, da vi var mette av opplevelser. Så ikke vær alt for sulten, hør på rådet og ta en pause mellom slagene.

Ellers fulgte det med beskrivelser av andre severdigheter som man kunne «svippe innom» på en fridag. Det var ett digert kjøpesenter ett steinkast unna hotellet. Dessuten har Disney noe de kaller «Downtown Disney» kort vei unna, som er ett shoppingområde med underholdning. Her er det ikke inngangspenger, men likevel mye å se på og oppleve. De som er glade i julen kan her forlyste seg i en julebutikk som er åpen året rundt!

Dersom det oppstår problemer underveis som man ikke får løst på egenhånd, kan man ringe OrlandoExperten om råd. Det gjorde vi ved ett par anledninger og det fungerte fint.

Konklusjonen? Fantastisk show med spekkhuggere på Sea World, flotte rides på Universal Studios, morsom og flott Electric parade på Disney World og en avstikker til Kennedy Space Center der vi så måneraketten og romfergen på nært hold, og fikk tatt på en ekte månestein. Inntrykkene er mange og flotte!

 Jeg gjentar: For førstegangsreisende er Orlandoexperten å anbefale.

Familien Skallerød var i Orlando fra 14 til 21 februar 2015

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Familien Vikdal, Mosjøen:

Vi er en familie på 3 som var på ferie i Orlando i 3 uker i april/mai 2014.

Takket være OrlandoExperten ble det en bekymringsløs ferie. Har aldri opplevd bedre service!!! OrlandoExperten ordnet alt på forhånd. Flyreisen, hotellet og leiebil.

Attpå til så hadde han ordnet en suveren mappe med tips og kart til forskjellige steder, blant annet veibeskrivelse til kjøpesenter, så fruen ble meget fornøyd.

Vi var i 3 parker. SeaWorld, Epcot og Magic Kingdom. Med dagsplanen som vi fikk på forhånd, var det som en lek å komme seg gjennom parkene og sammtidig holde det interesant for guttungen på 3 år.

Dette var absolutt en av de beste turene jeg har vært på. Jeg anbefaler OrlandoExperten på det varmeste, og jeg kommer nok til å velge OrlandoExperten ved senere anledninger også! 

Mvh Lars Reidar Vikdal

Familien Vikdal var i Orlando fra 22 april til 7 mai 2014

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Familien Solstrand, Sørreisa:FamLavik

Vi tok kontakt med OrlandoExperten og det angrer vi ikke på i det hele tatt!
Så god hjelp og service lenge før vi skulle reise, har vi aldri opplevd makan til :-) 

Fikk informasjon om ALT vi ville vite og tips/råd, rett og slett kjempegod veiledning, som gjorde vår tur til USA så tryggt og godt. Vi var vår familie (2 voksne med 3 barn i alderen 14,10 og 1 år) + mine foreldre. OrlandoExperten skreddersydde ett opplegg for oss, ut ifra alder og interesse for barna våre, passet oss utmerket. 

Det var så godt å ha et program som det sto klokkeslett og veibeskrivelse til alle attraksjonene i parkene vi skulle besøke og ting vi måtte huske på! 

Anbefales på det sterkeste å bruke OrlandoExperten :-) 

Mvh Cathrine

Familien Solstrand var i Orlando fra 4 til 24 mars 2014

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Familien Solheim, Kaupanger:FamLavik

Eg var så heldig å få julegave/50-årsgave ein familietur til Orlando. Etter mange gode anbefalinger, valgte min mann å bestille hos OrlandoExperten.

Der ble alt ordnet, flybilletter, flott leilighet, leiebil..I tillegg fikk vi en mappe som inneholdt det vi skulle trenge av veibeskrivelser, kart, oversikt over de ulike parkene m.m. Det var satt opp tre dager i parker: Onsdag i Magic Kingdom, fredag i Sea World og søndag i Islands of Adventure.

Det beste var de "dagsplanene" som vi fikk med, der det stod anbefalt hvilket karuseller som kunne passe, hvilket show vi kunne se og hvor vi fant de ulike tingene. Som en fremmed i en stoor park, kan det være håpløst å finne frem, men med de som forklaring ble det ganske enkelt!

Vi hadde en utrolig flott ferie i Orlando,og vil gjerne dra dit igjen!

Ønsker de en familietur til Disney World, anbefaler eg på det sterkeste å bestille hos OrlandoExperten!! Då får du alt du trenger og mye mer!! God ferie og god tur..!

Familien Solheim var i Orlando fra 24 februar til 3 mars 2014

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Familien Lavik Toska, Erdal:FamLavik

Vi er en  familie på fire som nettopp er kommet tilbake fra 3 ukers opphold i Orlando. Vi har to små barn på 4 og 2,5.

Før vi reiste tok vi kontakt med OrlandoExperten. Maken til bedre service skal vi leite lenge etter. Han svarte på spørsmål raskt og vi fikk mange gode tips. Han booket hotell for oss inni Disney World (Contemporary Resort red.). Her hadde vi flott utsikt til fyrverkeriet om kvelden og fantastisk god frokost med Mikke Mus og vennene hans.

I tillegg bestilte vi dagsplaner til Magic Kingdom og Islands of Adventure. Dette var helt topp. Vi stod nesten ikke i kø og fikk med oss masse, som vi ikke hadde fått med oss uten din hjelp. Spisestedene du valgte for oss var helt topp. De var rimelige og det var lett å få plass:).

Tusen takk for kjempe god hjelp. Kommer garantert til å bruke OrlandoExperten igjen

Familien Lavik Toska var i Florida fra 23 juli til 13 august 2013

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Familien Thorsrud Weidemann, Drammen:FamBloe

Vi vil gjerne få takke OrlandoExperten for fantastisk god hjelp med planleggingen av vår USA-tur 2013. Vårt ferieopphold bestod av 3 dager i Miami (South Beach), en ukes cruise med Disney Fantasy i Karibien og 13 døgn i Orlando med besøk til de ulike parkene : Magic Kingdom, Disney`s Animal Kingdom, Disney`s Hollywood Studios, Discovery Cove, SeaWorld, Aquatica og Universal Studios (Islands of Adventure).

Vi hadde selv bestilt 1 ukes cruise og flybillett tur/retur Miami, da vi var så heldige å komme over OrlandoExperten på nettet. En utrolig sympatisk og imøtekommende mann stod bak denne nettsiden, og takk og lov for at vi benyttet han til vår videre planlegging. Han utøvet en service vi sjelden har opplevd. Ved siden av å formidle parkinformasjon på norsk (park-guider), lage dagsplaner o.l, hjalp han oss med bestilling av hoteller og leiebiler, samt veibeskrivelser til og fra de ulike destinasjonene.

Vi opplevde en velorganisert ferie med utrolig mange flotte opplevelser, som vi garantert ikke hadde funnet ut av på egenhånd. Dessuten var hans flotte veibeskrivelse, fra Orlando til Miami, ene og alene årsaken til at vi rakk flyet hjem til Norge!

Vil anbefale alle som ønsker å få mest mulig ut av sin Orlando-ferie å ta kontakt med OrlandoExperten for informasjon og planleggingshjelp.

Familien Thorsrud Weidemann var i Florida fra 11 juni til 5 juli 2013

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Familien Arnesen, Oslo:FamBloe

Takk for nyttig og flott informasjon og hjelp i forbindelse med våre 14 dager i Orlando.

Ved hjelp av dine hefter, kart og forklaringer, kunne vi lese oss opp og være godt forberedt til dagens dont, det være seg i parkene til Universal, Disney eller i SeaWorld.

Vi har hatt fantastiske dager, opplevd en hel masse og har mange flotte minner til å ta med oss videre.

Familien Arnesen var i Orlando fra 22 juni til 6 juli 2013

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Blø Andersen, Trondheim:FamBloe

Da vi startet planleggingen av vår første tur til Orlando, kom vi i kontakt med OrlandoExperten.

Allerede fra første telefonsamtale fikk vi veldig god service og svar på alle gode og dumme spørsmål! Han er svært rask med tilbakemelding på alle henvendelser!

Vi bestilte generell ferieplanlegging samt dagsplaner til Seaworld, Universal studios, Island of adventure og Epcot. Dagsplanene var helt suverene og er et must når man besøker parkene! De sparte oss for maaange timer i kø!

Vi fikk tilsendt norske parkguider og park-kart allerede i vinter, slik at vi kunne planlegge hvilke attraksjoner vi hadde lyst til å kjøre! I permen vi fikk fra ham, var det mange gode og veldig nyttige tips man ikke finner andre steder!

I tillegg til overnevnte parker var vi i Aquatica og Discovery Cove. Vi hadde 2 fantastiske uker i Orlando samt 5 dager i Clearwater beach.

Etter hjemkomst tok han kontakt med oss, for å høre hvordan vi hadde hatt det og hvordan dagsplanene hadde fungert - flott service!

Vi skal helt sikkert tilbake til Orlando, og da skal OrlandoExperten kontaktes på nytt!

Vi anbefaler OrlandoExperten på det varmeste og ingen burde dra til Orlando uten hjelp fra han! Verdt hver ei krone og vel så det!

Så tusen takk til OrlandoExperten for at dette ble en drømmeferie!

Familien Blø Andersen var i Orlando fra 22 juni til 13 juli 2013
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Brattøy - Ustad, Trondheim:

Hei.
Vi er nå hjemme etter 19 dager i Orlando og Daytona på østkysten.

Takk for hjelp til ferieplanlegging og parkguider på norsk som var til stor hjelp for oss. Vi rakk alle attraksjoner i Seaworld og Universal Studios parkene uten å stå i lange køer ..

Mvh. Christine og Mikal

Familien Brattøy - Ustad var i Orlando fra 21 juni til 12 juli 2013
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Bowitz, Egersund:
FameBowitz

Tusen takk for et fantastisk opplegg og en super service. Opplegget ditt burde være obligatorisk for alle som skal besøke parkene i Orlando.

Vi hadde aldri rukket over så mye uten din hjelp.

Mvh

Familien Bowitz, Egersund

 

 


Familien Bowitz var i Orlando fra 26 juni til 2 juli 2012
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Øie, Trondheim:FamOeie

Når vi skulle på «en gang i livet ferie», valgte vi å søke råd hos OrlandoExperten.

Fra OrlandoExperten fikk vi en generell ferieplanlegging og dagsplaner til parkene vi skulle besøke. Tips og råd om hva vi burde se utenom parkene, hvor vi skulle kjøpe parkbilletter og generelt om innreise til USA og mye mer. Uansett hva vi sendte spørsmål om, fikk vi rask svar.

Dagsplanene var utrolig effektive, og vi fulgte disse hele tiden. De mest attraktive aktivitetene fikk vi tatt lenge før køene ble «milevis» lange.

Lange dager i parkene ble kompensert med hviledager, og dette gjorde at vi fikk ladet batteriene og var klare for nye parker etter oppsatt plan.

Også under ferien sendte OrlandoExperten oppdateringer pr. epost.

Vi takker OrlandoExperten for all hjelp, slik at ferien ble vellykket.

Til alle dere som skal til Orlando anbefaler vi på det sterkeste å bruke en liten andel av feriebudsjettet på gode og riktige råd.

Familien Øie var i Orlando fra 16 juni til 6 juli 2012
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Andersen, Egersund:FamAndersen

Tusen takk for hjelpen. Vi har hatt en fantastisk og uforglemmelig tur.

Jeg tør ikke tenke på hvordan parkene hadde opplevdes uten din hjelp!

Vi hadde noen flotte dager med berg- og dalbaner i alle slags former og varianter, som gledet stort, ikke minst Harry Potter's verden!!! (her var det så mye folk at det nesten var umulig å komme frem, men poden var fornøyd og da er jo målet nådd).

Jeg kommer garantert til å anbefale deg og din hjelp, varmt til bekjente som skal til Orlando.

Hilsen Åshild G Andersen


Familien Andersen var i Orlando fra 28 mars til 10 april 2012
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familierne Westergren Foss og Berger Edvardsen, Aurskog:

FamBerger

Vi har kommet tilbake etter 14 fantastiske dager i Florida. OrlandoExperten er å anbefalle, når man skal besøke parkene. Vi fikk alt sendt på forhånd, slik at vi visste litt om parkene på forhånd, all beskrivelsen vi ble tilsendt var kjempebra. Mor har vært i Orlando før, så det var kun parkene vi ville ha informasjon om, og det fikk vi til gangs. Veldig, veldig bra. Har allerede anbefalt OrlandoExperten til flere, han hjelper til med alt man måtte ønske.

Vi var Islands of Adventure, en liten tur i Universal (prøvde å rekke 2 parker på en dag, men det kan man bare glemme!) SeaWorld og Discovery Cove hvor vi svømte med delfiner. Det var bare helt fantastisk, det var dyrt, men verd hver dollar. En ting som er standard for alle parkene, er at det er veldig rent og pent overalt. Ungene hadde ikke lyst på Disney,de hadde fått nok av parker for denne gang, helt greit for mødrene. Vi var og badet både i Tampa og på Coco Beach, begge steder var kjempeflotte.

Ungene ville ikke reise hjem, men vi kommer tilbake. Vi var en uke i Fort Lauderdale, hvor vi leide et hus med basseng, kjempeflott, der hadde vi absolutt alt vi måtte ønske. Vi leide et rekkehus i Orlando, det var helt greit. Hvis man skal leie hus eller rekkehus, anbefaller jeg at det er en ok uteplass, fint å sitte ute om kvelden.

Florida er mulighetens ferie, kan ikke bli kjedelig der!

De beste hilsner fra Familien Westergren Foss og familien Berger Edvardsen

Familierne Westergren Foss og Berger Edvardsen var i Orlando fra 19 mars til 2 april 2012
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Lanesskog, Bergen:FamKnutsen

Vil bare takke for all hjelp og veiledning som har vært med på å gjøre ferien vår til en veldig god opplevelse. Helt fra starten av har du vært hyggelig og genuint interresert i at vi skal få den beste opplevelsen av turen. Det at vi hadde deg som en "nødlinje" om nødvendig var også en betryggende ting å ha med seg.
Opplegg og dagsplaner du laget fungerte utmerket og gjorde at vi kom igjennom alt det vi ville ha med oss fra de forskjellige parkene. Planene fungerte også utmerket som en "guide" man kunne gå igjennom med barna før park-ankomst og gjorde at alle var klar over hvordan dagene skulle bli.

Dette er en STOR hjelp når alle inntrykkene slår imot en ved inngangen til parkene og alle helst vil løpe i hver sin retning!

Kommer absolutt til å anbefale deg videre.

Tusen takk !

Familen Lanesskog var i Orlando fra 21 februar til 2 mars 2012
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Familien Pilgaard, Brønderslev:

Min far valgte til hans 60 års fødselsdag at invitere hele familien til Orlando Florida og det har været en af de bedste beslutninger, som han har truffet længe. Det kan helt klart anbefales at holde ferie i Orlando. Der er masser af oplevelser for børn og voksne i alle aldre, ikke mindst er det en Forlystelsesparks Mekka med både Disney, Universal Studios og jeg vil især fremhæve Seaworld som den allerbedste oplevelse i ferien.

Og ferien blev kun nemmere ved at vi fik råd, vejledning og planlægningshjælp af Orlandoexperten. Vi fik hjælp til både generel planlægning og detaljeret dagsplaner til 4 af de største forlystelsesparker, og det formindskede stressniveauet betydeligt i det, vi allerede inden vi ankom til parken viste: hvor vi skulle parkere, hviklen forlystelser var bedst at prøve og hvor vi kunne spise.
 
Kan helt klart anbefale Orlandoexperten til alle, som vælger at holde ferie i Orlando.
 
M.v.h. Familien Pilgaard
          Brønderslev, Danmark 

Familen Pilgaard var i Orlando fra 4 til 18 februar 2012

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Knutsen, Søgne:FamKnutsen

Da er vi vel hjemme etter en fantastisk tur! Vi hadde noen travle dager i Orlando og mer rolig ved vest- og øst kysten. Turen ga absolutt mersmak. I Orlando er det jo ubegrenset med tilbud som vi har lyst til å prøve.

Planene du lagde passet veldig bra. Vi hadde god tid i mellom aktivitene.

Vi er kjempefornøyde med den jobben du har gjort for oss og kommer helt sikkert til å anbefale det for alle vi kjenner som skal til Orlando. Neste gang vi skal avsted tar vi nok kontakt.

MVH En sliten og superfornøyd familien Knutsen

Familen Knutsen var i Orlando fra 28 september til 7 oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Lundeng, Mosjøen:FamLundeng

I oktober 2010 fikk min mann og jeg ideen om å dra til Disney World i Florida. Vi skulle dra med 3 barn på 25 år, 10 år og 8 år. Det hørtes noe skummelt ut og jeg googlet disney world på nettet og der kom navnet orlandoexperten opp. Var litt skeptisk i begynnelsen. men etterhvert som bitene begynte å falle på plass, og flybillettene var i box og alt var klart, hele tiden med en god dialog med Orlandoexperten som kom med gode råd, så dro vi av gårde, etter et år med planlegging.

Takket være OrlandoExperten, så ble det en fantastisk vellykket tur. Dagsplanene vi hadde fått tilsendt på forhånd var til god hjelp og der sto det når vi skulle være i parken og hva vi skulle gjøre + tips til gode spisesteder og butikker, samt å hvile, så man ikke sliter seg helt ut. Dagsplanene var tilrettelagt og tilpasset våre interesser og barnas alder. For det er lett å gå seg vill i jungelen av karuseller og berg og dalbaner. Det er ikke alt som passer for alle. Men takket være god hjelp fra Orlandoexperten, så gikk det knirkefritt og alle ble fornøyde, både store og små..

Vi fikk tilsendt mye verdifull og nyttig informasjon, som vi fikk god bruk for å vite når vi kom dit. Vi bodde i en flott leilighet tilknyttet et hotell med tilgang til hotellets bassenger og spa + at vi hadde leiebil . Veiene var godt skiltet så det var greit å finne fram. Når vi ikke var i parkene, dro vi på tur på egenhånd og vi var på badestrand ( Daytona beach og Clearwater ), dro på shopping, utforsket Kennedy space senter , vi var der 2 dager før den siste romferga ble skutt opp, og det var midt i blinken for vår eldste sønn. Feiret nasjonaldagen på et av Disneyworlds fineste restauranter, O`hana ( som virkelig anbefales- nyyydelig mat der).

Men så kom avreisedagen og vi satte kursen hjemover etter 14 dager i Orlando i Florida , med kofferten full av suovernirer og kroppen solbrent og full av inntrykk. Vi hadde vært i følgende parker: Seaworld, Aquatica, Hollywood studios, Island of adventure og Magic kingdom (som var det største og flotteste parken av dem alle).

Så tusen takk til OrlandoExperten som hjalp oss med å gjøre drøm til virkelighet. Vi hadde ikke greid det uten din hjelp.

Hilsen en familie som meget mulig vender tilbake ved en senere anledning:)

Familen Lundeng var i Orlando fra 25 juni til 9 juli 2011

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Nyholm, Stockholm:FamLode

Dine programmer til parkerne var virkelig nyttige og det var super at have dem om halsen, da vi spurtede rundt mellem attraktionerne.

Af de 2 parker var Magic Kingdom helt klart den mest velfungerende og velsmurte "maskine". Selv om der var mange (rigtig rigtig) mange mennesker, gled det hele bare fint, køerne til trods. I Islands of Adventure var det hele mere kaotisk og Harry Potter ganske ubeskrivelig. Vi var ved portene kl. 07:00 og gik direkte derned, men alle havde tilsyneladende samme idé og da vi nåede frem var der 80 minutters ventetid!!! Men vi styrede jo efter dine planer og det var super. Vi var trætte, våde, mætte, solbrændte og udmattede da vi tog hjem, men vi fik valuta for pengene og havde det herligt.

Jeg har anbefalet din service til flere og skulle vi selv engang i fremtiden forvilde os til temaparkerne i Orlando, så hører du garanteret fra os igen. Tak også for dit tip mht. indkøbscenter - der hvilede vi ud, når vi ikke var i temeparkerne.

Mange hilsner fra familien Nyholm

Den danske famile Nyholm (bosat i Stockholm) var i Orlando fra 16 til 21 april 2011

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Lode, Bergen:FamLode

Vi hadde en fantastisk ferietur i Orlando, New York og på Island i Mars 2011.

De 10 feriedagene vi hadde i Orlando var organisert av OrlandoExperten. Huset som ble formidlet til oss hadde alt vi kunne drømme om, med stor plass, badebasseng i hagen, TV på alle rom og meget høy standard. Og leieprisen var også hyggelig. Resortet som huset var tilknyttet hadde "alt", med gratis internett, tennis, basket, kinorom, stort badebasseng med barnesklie osv.

Det var en kjempefordel med det skreddersydde opplegget fra OrlandoExperten, det sparte oss for mange diskusjoner om hva vi skulle gjøre den neste dagen... På de 10 dagene i Orlando besøkte vi tre parker (Seaworld, Island of Adventure og Magic Kingdom), hadde to dagsturer til kysten (Clearwater), var på Orlando Magic basketkamp i Amway center, spilte golf, hadde flotte dager i resortet og dro på shoppng. Parkguidene var veldig nyttige for å kunne lese på forhånd om de forskjellige attraksjonene, samt å få generelle tips om hvordan unngå køer osv.

Dagsplanene til parkene fungerte veldig bra i Seaworld, mens det i de to andre parkene var stappfullt med folk, som gjorde at vi måtte "flyte litt med strømmen". Ferien vi hadde var i off-season, men selv da var det enorme køer på mange av parkattraksjonene, så det beste tipset er å planlegge ferien til en periode med minst mulig folk, og det kan Orlandoexperten fikse !! Vi hadde en utrolig flott ferie og har hodene stapfulle av inntrykk.

Kan absolutt anbefale Orlando området og OrlandoExperten sin faghjelp.

Feriehilsen fra familien Lode i Bergen

Familen Lode besøkte Island, Orlando og NewYork fra 26 februar til 13 mars 2011

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Berge, Forsand:FamJak

Tusen takk for for et fantastisk opplegg og den gode dialogen med deg!

I en ny og ukjent verden, med STORE fornøyelsesparker var det en fryd å ta med seg OrlandoExpertens dagsopplegg.

Det hele begynte med planlegging ut i fra dine informasjonspapirer. Det var utrolig gøy og nyttig å sette seg inn i ferien på forhånd. Det var nesten halve morroa, trodde vi. SÅ, kom turen.... en fantastisk opplevelse! Parkene var store og vi var veldig små. Dagsopplegget guidet oss gjennom ferien uten krangel om hvor vi skulle gå og hva vi skulle prøve. Bare det, gjorde ferien til en suksess! Opplegget gjorde at vi fikk en oversikt over parkene, og fikk prøvd så mye gøy, noe vi ALDRI hadde klart uten din hjelp, så tusen tusen takk!

Hilsen en takknemlig familie fra Forsand som har har hatt en fantastisk opplevelse i Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot, Hollywood Studio, SeaWorld og Discovery Cove.

Familen Berge var i Orlando fra 24 mai til 8 juni 2010

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Nessjøen Solheim, Drammen:FamJak

Alenemor på tur med tre tenåringer!
Takket være Orlandoexperten gikk det knirkefritt, og vi er alle sikre på at vi fikk med oss det viktigste (les kuleste) – til og med VM-kampene på TV.

I planleggingsfasen var mor egentlig dårlig engasjert og usikker på hvor en skulle begynne for å planlegge tur. Tiden strakk ikke til i en travel hverdag. Lykken var at vi kom i kontakt med Orlandoexperten som dro oss gjennom hele prosessen og sørget for at vi kom i gang med alt fra flybilletter, leiebil, overnattinger og øvrig program. Med anbefalte parker og ”oppskrift” på rundløyper for å dekke våre behov, ble vi guidet på en fantastisk måte og opplevde mye moro.

Ja, det ble gravd dypt ned i lommeboken for å realisere en drøm om å ta med guttene tilbake til det landet mor bodde i som utvekslingsstudent for 25 år siden. Takk til Orlandoexperten som hjalp oss å få mye ut av pengene og gjorde hele turen til en opplevelse for livet!

Familen Nesjøen Solheim var i Orlando fra 24 juni til 11. juli 2010

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Jakobsen, Bærum:FamJak

"Det er nesten ikke til å tro at man kan besøke Disney Parkene med en  10 og 12 åring i 34 graders varme og høy luftfuktighet uten å bli  stresset og uvenner!

Grundig planlegging og gode forberedelser gjorde at turen til Orlando,  med potensielle lange køer til attraksjoner og kranglig om hvor vi  skulle gå, ble en behagelig opplevelse for oss alle, og overraskende  for oss ble det ikke mye venting foran attraksjonene. Dette takket  være grundig planlegging med hjelp fra OrlandoExperten og det faktum  at vi reiste i høstferien som er en mellomsesong i Disney.

Joda, du kan bruke nettet og lete deg frem til mye - men vi fant ut at  det er en jungel av informasjon om Disney parkene og vi endte bare opp med å bli veldig forvirret! Det var utrolig godt å ha en ekspert som  kunne hjelpe oss gjennom denne jungelen. For dette er en fantastisk 
opplevelse for hele familien.

Opplegget fra OrlandoExperten er så enkelt men så genialt. Med små laminerte dagsplaner for hver av parkene med liste over hvor vi skulle gå, hvor vi burde hente Fastpass og hvor vi burde spise, var det som å  ha med en "kjent-mann". I tillegg fikk vi tips om hvor og når vi  skulle stille oss opp for å se paradene i parkene og fyrverkeriene om kvelden. Takk for at du holdt oss oppdatert på endringer i parkene mens vi var der!

Tusen takk, Orlandoexperten! Det er fortsatt noen attraksjoner vi ikke 
har rukket - vi kommer tilbake til deg ;)
"

Familen Jakobsen var i Orlando fra 26 september til 9. oktober 2009

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familien Fosse, Ålesund:

"Turen var en kjempesuksess. Ungene ville helst ikke reise hjem i det hele tatt.

Tusen takk for all informasjon vi fikk tilsendt, samt de forskjellige dagsplanene. Det fungerte helt utmerket.

Det var helt ideelt å kunne sette seg ned i ro og mak, og kikke gjennom beskrivelsene dine av de forskjellige parkene på forhånd.

Det var lite køer, og ordningen med fastpass, som du beskrev, var helt ypperlig.

Jeg har aldri i mitt liv kjørt så mye berg- og dalbane, men det var sinnsykt morsomt.

Som sagt. Takk skal du ha."

Familen Fosse var i Orlando fra 2. til 15. oktober 2009